Nieuws

Motorkleding ruilbeurs

Van 29 januari tot en met 8 februari organiseert MotorKledingCenter voor de 8e keer weer een unieke motorkleding ruilbeurs.

Tijdens de vorige edities bleek het animo steeds groter te worden. Om deze reden is besloten om opnieuw en nog uitgebreider deze ruilmarkt te organiseren. Het idee van de actie is simpel: iedereen heeft wel eens een product aangeschaft/gekregen waar hij/zij achteraf niet tevreden over was. Of dat nu gaat om een jas een broek, handschoenen of een motorpak, deze producten hangen vaak ‘als nieuw’ of nog steeds bruikbaar in de kast te verstoffen, terwijl daar misschien iemand blij mee te maken is. Je kunt ook je helm inleveren bij de ruilbeurs, de voorwaarden hiervoor zijn dat de helm niet ouder is dan 3 jaar en dat er een aankoopbon aanwezig is

Vanaf donderdag 15 januari tot en met woensdag 28 januari kun je deze kleding afgeven bij MotorKledingCenter te Hazerswoude-Rijndijk.

In de winkel bepaal je samen met een deskundige verkoper, voor welke prijs het product aangeboden mag worden. Vervolgens kan iedereen vanaf donderdag 29 januari tot en met zondag 8 februari bij MotorKledingCenter deze kleding aanschaffen onder het begeleidend oog van het verkoopteam. Bij verkoop van uw item ontvangt u een waardecheque ter hoogte van het verkochte bedrag. Van deze waardecheque kun je op je gemak iets nieuws aanschaffen. Deze waardecheque is 1 jaar geldig. Motorkledingcenter rekent geen kosten voor het deelnemen aan onze ruilbeurs.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws