Nieuws

Motorhotels in Alpen openen de deuren weer

Net als in Nederland wordt ook in de rest van Europa langzaam maar zeker de draad weer opgepakt. En dat betekent onder meer dat ook de Let’s Bike Together Motorhotels in de Alpen hun deuren weer openen. Zo laat Jan Wilmink, van Motorhotel Vivaldi (www.vivaldi.at), weten dat alle aangesloten hotels tussen 29 mei en 15 juni hun deuren weer openen.

“Dus als de grenzen tussen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Italië weer open gaan, heten we iedereen weer van harte welkom.” Om gasten die vanwege de beperkingen hun reis naar een van de aangesloten motorhotels niet kunnen doorzetten tegemoet te komen, kunnen reserveringen eenvoudig geannuleerd of verplaatst worden. Daarnaast hebben de hotels het zomerseizoen tot midden oktober verlengd. Ook de motorverhuur wordt vanaf juni weer opgestart, wat betekent dat er verschillende testmotoren van BMW, KTM en Yamaha beschikbaar zijn voor een fraaie toer over de mooiste Alpenpassen. Kijk voor meer informatie op www.motorrad-hotel.com.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.