Agenda

Motordealer Goedhart pakt uit tijdens Seizoensopening

Speciaal voor de opening van het motorseizoen pakt motordealer Goedhart Motoren drie dagen lang uit met live demonstraties, workshops, volop kortingen, (live)muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Daarnaast zullen er meer dan twintig landelijke motorprimeurs en een Europese motorprimeur te zien zijn in de showroom van de dealer uit Bodegraven. Dit alles vindt plaats in het weekend voor de motorbeurs, op 16, 17 en 18 februari.

Een bewuste keuze, want Goedhart is dit jaar niet in de Utrechtse Jaarbeurshallen te vinden. “We kunnen op de MOTORbeurs Utrecht simpelweg niet laten zien wat wij allemaal in petto hebben. In Utrecht hadden we al een van de grootste stands van 800 m2, terwijl we in Bodegraven in totaal 6.000 m2 tot onze beschikking hebben! Voor ons eigen evenement werken we samen met veel motormerken, zoals Triumph en Honda, die net als wij niet op de MOTORbeurs Utrecht staan”, legt eigenaar Berry Goedhart uit.

Onder de motorprimeurs bevinden zich onder meer de Kawasaki H2 SX, Ducati Scrambler 1100 en Honda Africa Twin Adventure Sports. Berry Goedhart: “Helemaal uniek is de aanwezigheid van de nieuwe Triumph Speed Triple S en RS: wij zijn een van de eerste motordealers in Europa met deze primeur!”

Openingstijden Goedhart Seizoensopening 2018:
Vrijdag 16 februari 16.00-21.00 uur
Zaterdag 17 februari 09.00-17.00 uur
Zondag 18 februari 12.00-17.00 uur

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.