Nieuws

Motorday Zandvoort

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) zal voor de tweede keer de spectaculaire MotorDay plaatsvinden op het Circuit Park Zandvoort. In 2008 kwamen zo’n 15.000 bezoekers MotorDay te vinden en dit jaar belooft het net zo’n fantastische motordag te worden!

Op de paddock van het legendarische circuit is van alles te beleven. Zo zullen Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Moto Morini en Kymco-ATV haar nieuwe 2009 modellen presenteren, waaronder de Suzuki GSX-R1000, de Aprilia RSV4 Factory, de Moto Guzzi Stelvio 1200 4V ABS NTX (TT), de Moto Morini Granpasso en de Kymco UXV500. Tevens zijn er unieke specials te vinden, zoals de stijlvolle Suzuki Intruder M1800R2. Ook voor de verkoop van Suzuki, Aprilia en Moto Guzzi kleding en merchandise kunt u terecht op MotorDay.

Daarnaast staan er veel clubs aanwezig en de complete paddock staat heel de dag in het teken van alles wat met motoren te maken heeft, zoals een Show & Shine Contest, een Dynojet rollenbank (Degene met het hoogste aantal pk’s krijgt deze in euro’s uitgekeerd!), een Freestyle Jam waarin Nederlands beste stuntrijders alles uit de kast halen om elkaar af te troeven.

Ook is het weer mogelijk om tegen een kleine vergoeding met je eigen motor op het circuit te rijden. Zelf rijden kan door je in te schrijven op de website van MotorDay. Er kan worden gereden in verschillende klassen: van beginner tot zeer ervaren. Ook is er de MotorDay Superpole, waarbij ervaren motorrijders de snelste rondetijd neer te zetten. Verder staat er een Meet & Greet met Barry Veneman op het programma. Deze WK Supersport 600-coureur is aanwezig met zijn racer, maar bemand ook de Suzuki GSX-R750 Two Seater, voor de unieke Two Seat Experience: Tien gelukkigen mogen een rondje bij Barry achterop. Interesse? Dat komt dan goed uit, want deze tien plekken worden door MotoPlus verloot onder haar lezers. Klik hier als je wilt meedingen naar de unieke Two Seat Experience!

De kaartverkoop voor MotorDay 2009 is op het evenement zelf. Je kunt op donderdag 21 mei een kaartje aan de kassa van Circuit Park Zandvoort kopen. Tevens kun je op www.motorday.nl al terecht voor kaarten in de voorverkoop. Ook vind je hier alle aanvullende informatie. Motorday is donderdag 21 mei op het Circuit van Zandvoort van 10:00 tot 18:00 uur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws