Nieuws

Motorcity Amsterdam slaat vleugels uit

Motorcity Amsterdam en Motorcompany Nieuwerkerk gaan samen verder onder de vlag van het in Westpoort Amsterdam gevestigde Motorcity. Onder leiding van Martijn Minnee blijft het bedrijf dealer van Yamaha, Kawasaki, Suzuki en Aprillia. Dankzij de fusie komt daar nu ook het dealerschap van Can-Am bij.

Omdat de roots van Motorcompany in de werkplaats liggen, neemt het team uit Nieuwerkerk veel technische kennis met zich mee, wat er voor zorgt dat er bij Motorcity Amsterdam aan vrijwel alle merken gesleuteld kan worden.

Op de bovenste etage van het pand van Motorcity Amsterdam is sinds januari het aanbod motorkleding en helmen van Voordeelhelmen te vinden, terwijl de begane grond geheel gereserveerd is voor motorfietsen. Twee verschillende bedrijven dus, die beide apart opereren maar ondertussen toch nauw samenwerken. Directeur Martijn Minnee van Motorcity: “Alleen door keihard werken en perfecte service verlenen, bouw je een enthousiast klantenbestand op. Dit heb ik zes jaar lang in Nieuwerkerk bewezen en ga ik nu doorzetten op grotere schaal in Amsterdam. We verwelkomen iedereen zo snel mogelijk in onze winkel!”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...
Even geduld aub!

Even geduld aub!

19 juli, 2024

De tijd vliegt als je lol hebt, zo blijkt maar weer. Zo ben je nog aan het uitbuiken van de Kerstdagen en zo staat ...

Overig nieuws