Nieuws

MOTORbeurs Utrecht wordt MOTORoutletbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht zal in 2021 anders zijn dan voorgaande jaren en krijgt ook een andere naam. Komend jaar zal namelijk de MOTORoutletbeurs Utrecht gehouden worden. Deze outlet-editie van de beurs wordt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2021 gehouden bij de Jaarbeurs in Utrecht en markeert de start van het nieuwe motorseizoen.

Tijdens de MOTORoutletbeurs zullen tientallen dealers motoren, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en gereedschap aanbieden tegen scherpe prijzen. Victor Ankerman van MOTORbeurs Utrecht: MOTORbeurs Utrecht trok in 2020 bijna 90.000 bezoekers. Inmiddels leven we in een 1,5-meter samenleving en zal het in februari 2021 onmogelijk zijn om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd samen te brengen. Door corona moeten we anders gaan kijken en focussen op wat wél kan. Na diverse gesprekken met de branche en vanuit de wens van dealers is het idee voor MOTORoutletbeurs Utrecht ontstaan. Ook onder bezoekers van MOTORbeurs Utrecht hebben we onderzoek gedaan en ook zij zijn heel enthousiast over het outlet-idee. We keren hiermee terug naar onze roots: de beurs is namelijk 37 jaar geleden ontstaan toen enkele dealers het initiatief namen om op een centrale locatie gezamenlijk een grote uitverkoop te houden. En dat heeft natuurlijk ook zijn charme. We kijken ernaar uit om met elkaar het motorseizoen officieel af te trappen!”

Tijdens MOTORoutletbeurs Utrecht is er voldoende ruimte om de coronaregels in acht te ouden, zodat motorliefhebbers veilig samen van hun hobby kunnen genieten. De kaartverkoop voor MOTORoutletbeurs Utrecht start in december. Tickets kunnen alleen vooraf online gekocht worden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws