Nieuws

MOTORbeurs Utrecht weer bomvol nieuwe modellen

MOTORbeurs Utrecht is traditiegetrouw dé start van het motorseizoen. En daarbij kunnen de gloednieuwe modellen van het komende jaar uiteraard niet ontbreken. Dus staan ook dit jaar weer zestien motor- en scooterimporteurs – die samen 24 merken vertegenwoordigen – met een stand in de Jaarbeurshallen.

Dus kun je je ook dit jaar weer verlekkeren aan de nieuwste machines van Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles. Ook een aantal merken die eerder om uiteenlopende redenen verstek lieten gaan, hebben zich weer aangesloten. Dus kun je deze motorbeurs ook weer terecht bij Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda.

Martine Sterk, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: “Wij zijn ontzettend blij dat er zoveel merken aanwezig zijn op de komende editie. Bezoekers geven aan dat ze al het moois dat de motorbranche te bieden heeft graag onder één dak zien. Zestien importeurs geven door hun aanwezigheid gehoor aan deze wens. We zijn in 2019 een nieuwe weg ingeslagen en dat gaan we dit jaar verder uitbouwen. Het belooft een mooie editie te worden!”

De 36e editie van MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 20 tot en met 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.