Nieuws

MOTORbeurs Utrecht gaat niet door

Het hing natuurlijk al een tijdje in de lucht, maar nu is het definitief: de Motorbeurs Utrecht 2022, die van 24 tot en met 27 februari gehouden zou worden, gaat dit jaar niet door. Wel goed nieuws, de data voor de 2023-editie zijn al bekend!

Wel of niet? En indien wel, in welke vorm en met hoeveel bezoekers maximaal? Er hing al langere een wolk van onzekerheid rond de 2022-editie van de Motorbeurs Utrecht. Zeker nadat de coronamaatregelen afgelopen november weer werden aanscherpt als gevolg van de oplopende besmettingscijfers. En nu Nederland als gevolg van de omikronvariant weer in een nagenoeg volledige lockdown zit, lijkt het organiseren van een grootschalig evenement de komende maanden een utopie. Reden voor de organisatie om te besluiten om de Motorbeurs in zijn oorspronkelijke vorm geen doorgang te laten vinden.

Om deze geplande beursdagen echter niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, worden net als afgelopen jaar op die bewuste dagen wederom de Vier Volle Voordeeldagen georganiseerd. Van 24 tot en met 27 februari 2022 profiteer je daarom van extra voordeel, via de social mediakanalen worden vier dagen lang de mooiste aanbiedingen van de exposanten gedeeld. Er is voor iedere motorliefhebber wat wils.

Verder heeft de beursorganisatie ook al de data voor 2023 bekend gemaakt: omcirkel 23 tot en met 26 februari 2023 met een grote rode stift in je agenda! Hopen maar dat het dan weer één groot motorfeest gaat worden!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws