Nieuws

MotorBeurs Utrecht 2024

Van 22 tot en met 25 februari 2024 is de Jaarbeurs weer hét decor voor alles wat met motorrijden te maken heeft. Op Motorbeurs Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid aan het motorseizoen van 2024 te beginnen. En dit jaar zijn ook nagenoeg alle grote motormerken weer van de partij!

Eind 2023 maakte de organisatie van MOTORbeurs Utrecht bekend dat de grote motormerken terugkeren naar MOTORbeurs Utrecht. Hal 7, waar je ook de MotoPlus-stand (standnummer: 07.B065) vindt, is volledig gereserveerd voor de 2024-modellen van meer dan twintig fabrikanten, zoals BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph en Yamaha. Goed nieuws dus!

Als vanouds is de beurs natuurlijk ook de plek om motorkleding te vergelijken, te passen en te kopen. En ook op dat vlak is er goed nieuws te melden, want vertrouwde namen als Arie Molenaar Motors, Motorkledingshop De Watertoren en Biker Outfit keren terug naar de beurs. Damen Motorkleding is terug van weggeweest en Motorkledingstore.nl pakt in 2024 groots uit met een stand van liefst 3.000m². Naast kleding kom je ook volop onderdelen en accessoires tegen. Zo zijn Alpine gehoorbescherming, MDI Motorcycle Equipment en SW-Motech van de partij.

Verder zijn indrukwekkende demo’s en stuntshows in de daarvoor bestemde arena’s, bijvoorbeeld Fire Arena, waar een stuntrijder over een zes meter hoge constructie rijdt. Ook is na jaren afwezigheid de befaamde Steile Wand weer te zien in Utrecht.
Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden om zelf op de motor te stappen. Reserveer daarvoor in hal 7 een tijdslot voor het testparcours en maak een testrondje op jouw favoriete motorfiets. Heb je nog geen motorrijbewijs? Geen probleem! In samenwerking met BOVAG kun je, onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs, je eerste motormeters maken.

Op donderdag 22 februari wordt Motorbeurs Utrecht op ludieke wijze officieel geopend door een motorparade bestaande uit minstens 32 verschillende merken, waarmee ook direct een wereldrecord gevestigd wordt. Na deze feestelijke opening volgen 4 dagen aan motorplezier in Jaarbeurs Utrecht. Tickets kosten in de voorverkoop (t/m 21 februari) € 12,00 voor een avondticket (geldig op donderdag of vrijdag vanaf 16.30 uur) en € 16,00 voor een reguliere dagkaart. Ze zijn te bestellen via: www.motorbeursutrecht.nl/tickets.

Openingstijden
Donderdag 22 februari: 10.00 – 22.00 uur
Vrijdag 23 februari: 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag 24 februari: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 25 februari: 10.00 – 18.00 uur

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws