Nieuws

MOTORbeurs Utecht 2021 definitief van de baan

De organisatie van MOTORbeurs Utrecht heeft bekendgemaakt dat de beurs van 2021 definitief geen doorgang gaat krijgen. Dit hangt uiteraard samen met de ingestelde coronamaatregelen die tot en met 19 januari van kracht zijn. “Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is in dit stadium de enige juiste beslissing”, aldus Victor Ankerman van MOTORbeurs Utrecht.

Dat MOTORbeurs Utrecht 2021 er anders uit zou zien dan voorgaande jaren, was al bekend. Om de veiligheidsregels en anderhalve meter in acht te kunnen houden, werd daarom het plan voor de MOTORoutletbeurs gelanceerd. Het idee hierbij was, dat tientallen dealers motoren, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en gereedschap aan zouden bieden tegen scherpe prijzen. 

De eerstvolgende MOTORbeurs Utrecht op het programma is nu de beurs van 2022. Deze vindt plaats van donderdag 24 t/m zondag 27 februari. Wederom een groot en ruim opgezet evenement met alles dat de motorbranche te bieden heeft aangevuld met entertainment en gezelligheid.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws