Nieuws

Motoravonturiersmeeting in Zwolle

In MotoPlus 19/2023 vind je onder meer een uitgebreide reportage over een reis door Irak van de hand van wereldreiziger Mitchel de Jager. Samen met zijn vrouw Nadia organiseert hij op vrijdag 27 oktober aanstaande de tweede editie van The Next Overland, een motoravonturiersmeeting waar jij met korting bij kunt zijn!

Tijdens deze avond, die zal plaatsvinden bij Lowlands Biker Store in Zwolle, geven verschillende (wereld)reizigers (o.a. Alexander & Gertrude en Alexander &Daniel) een onderhoudende, interessante presentatie. Toch gaat het niet alleen over het reizen zelf, er worden namelijk ook drie zogenaamde ‘speedclasses’ georganiseerd, en wel met betrekking tot het schieten van de mooiste plaatjes, offroad rijden en avonturen met motordames.

Om 19.30 uur gaan de deuren van Lowlands Biker Store open en na het officiële gedeelte, dat rond 21.45 uur zal zijn afgelopen, is er nog gelegenheid voor een onderling praatje onder het genot van een borrel. Tickets à € 37,50 zijn eenvoudig te bestellen via https://thenextoverland.nl. En prettig, wanneer je bij de bestelling de kortingscode ‘MotoPlus’ invult, krijg je vijf procent korting op je ticket(s)!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws