Nieuws

Motor Venray nu ook Suzuki Motoren-dealer

MOTOR VENRAY NU OOK SUZUKI MOTOREN-DEALER

Een van de grootste motorspeciaalzaken in Zuidoost-Nederland breidt uit. Motor Venray start per direct met de verkoop van Suzuki Motoren.

Motor Venray kent een rijke historie die begon in 1983. Nu begint het bedrijf aan een nieuw hoofdstuk met de vertegenwoordiging van Suzuki Motoren.

“We zijn heel blij dat we Suzuki Motoren toe kunnen voegen aan ons merkenaanbod. Een grote eer en natuurlijk ook een blijk van waardering voor onze service en professionaliteit!”, vertelt Erik Kuijpers, eigenaar van Motor Venray. “Het is bovendien een prachtige aanvulling op ons assortiment. Voor elke klant en voor elk budget hebben we nu een passend aanbod.” Namens Suzuki Nederland is Sales Manager  Theo Kruythof ook enthousiast “We zijn zeer content dat Motor Venray voortaan Suzuki vertegenwoordigt en we hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle en langdurige samenwerking.”

Seizoensopener
De verkoopstart van Suzuki Motoren komt net op tijd voor het begin van het nieuwe motorseizoen. Op 28 en 29 maart is iedereen welkom voor de Seizoensopening in de showroom van Motor Venray. Bezoekers profiteren van ‘taxfree’ kleding en aantrekkelijk geprijsde occasions.

“Natuurlijk staan ook de nieuwste Suzuki’s klaar voor een proefrit! Om de honger een beetje te stillen van alle mooie acties die wij dat weekend hebben, zorgen wij voor een lekkere versnapering”, aldus Kuijpers.

Bezoek www.motorvenray.nl voor meer informatie.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws