Nieuws

Motor Toertochten deel 15

VTO presenteert Motor Toertochten deel 15

Tips, routekaartjes en hotel-aanraders.    Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met gps routes voor Garmin, TomTom en iPhone.

 • Prijs: 14,95 euro.

 Lukraak rondrijden, en daardoor leuke weggetjes en mooie bezienswaardigheden missen, is dankzij goed voorbereide routes door een professional en navigatieapparatuur niet meer nodig. Een van Nederlands beste uitzetters van fraaie routes in binnen- en buitenland, Tom Boudewijns, heeft van zijn serie het 15e Motor Toertochten boek uitgebracht, met in totaal 12 toertochten.

In Motor Toertochten 15 beschrijft Boudewijns 12 toertochten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Alle routes zijn door hem zelf gereden en ook alle locaties zijn door hem bezocht.

Het boek bevat:

 • routekaarten
 • uitvoerige routebeschrijvingen
 • foto’s
 • overnachtingsmogelijkheden
 • bezienswaardigheden
 • musea
 • informatienummers VVV
 • internetadressen.

Motor Toertochten 15 telt 160 pagina’s.

Bij de prijs van € 14,95 is een cd-rom met gps- bestanden (.gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom) inbegrepen. Ook kan de iPhone worden gebruikt voor de navigatie.

Auteur Tom Boudewijns: “Steeds meer motorrijders maken gebruik van navigatie-apparatuur op de motor, ideaal om mooie routes te rijden. Daarbij is het plezierig om vooraf te weten wat je onderweg zoal tegen kunt komen aan interessante bezienswaardigheden, waar een terrasje gepakt kan worden en waar je kunt overnachten. Motor Toertochten is daarbij een onontbeerlijk hulpmiddel en het rijden van de tocht wordt twee keer zo leuk. De tochten zijn uiteraard ook met de auto te rijden.”

Bestellen
Bestellen kan via: info@tomboudewijns.nl en de verzendkosten in Nederland bedragen € 2,85. Motor Toertochten is ook in de reguliere boekhandel verkrijgbaar.

 

Voor nadere informatie, niet voor publicatie

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie)

Tom Boudewijns

Tweeschaar 63

4822 AP. Breda

I           www.vtotc.nl
E         info@tomboudewijns.nl   
T          0031(0)765424499

Tom Boudewijns

Tom Boudewijns heeft 34 reisboeken met auto- en motortoertochten op zijn naam staan. In het dagelijks leven is Boudewijns druk met zijn eigen reisbureau VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie).
“VTOtc Vakanties” is gespecialiseerd in auto- en motorvakanties. Boudewijns zit ook zelf graag op zijn motor, hij organiseert hij al meer dan vijfentwintig jaar zelf uitgezette motortochten door Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Alle beschreven tochten zijn door Tom Boudewijns persoonlijk uitgezet. Ook de genoemde overnachtingsmogelijkheden werden persoonlijk door Tom (www.tomboudewijns.nl) bezocht, waardoor hij garant staat voor kwaliteit.

Voor alle informatie kan de ondernemende motorrijder of automobilist terecht op: www.vtotc.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
 • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
 • 24 uitgaven per jaar
 • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws