Nieuws

Motor Saloon Amersfoort wint Battle of the Kings Benelux

Tijdens de grote Benelux-finale van de Battle of the Kings custom-competitie, afgelopen vrijdag op de Motorbeurs in Utrecht, is Marco van Velzen van Motor Saloon Amersfoort uitgeroepen tot Custom King. Met zijn gedrongen bobber, die hij samen met monteur Daan Meyer en chef onderdelen Koen Moorman maakte, liet hij de AMF café-racer van H-D West-Flanders en de XL883 n°2 van H-D Big-Rivers achter zich.

Harley Motorsaloon (33 sur 78) klein

Volgens juryvoorzitter Bart Verhoeven van MotoMe, was het een lastige keuze, omdat de jury niet unaniem was over de winnaar. Hij vertelt: “Het ging wat ons betreft tussen de café-racer van West-Flanders en de bobber uit Amersfoort. Van de café-racer vonden we met name de stance en de AMF-livery echt te gek, alleen zaten er ook een paar dingen op waar we minder blij van werden, zoals de enorme uitlaat en de white-walls. De inzending van Motor Saloon daar tegenover was misschien iets minder vernieuwend qua concept, maar was wel tot in de puntjes perfect uitgevoerd. Uiteindelijk heeft dat de doorslag gegeven.”

Harley Motorsaloon (61 sur 78) klein

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.