Nieuws

Motor Centrum Eibergen nu ook Husqvarna-dealer

Met Motor Centrum Eibergen heeft Husqvarna Motorcycles haar dealernetwerk weer een stukje vergroot. De winkel in de Achterhoek mag zich sinds kort namelijk ook officieel Husqvarna straatmotor-dealer noemen. Iets waar Ronnie Raamsteeboers van MCE erg blij mee is.

“Ik ervan overtuigd dat het merk toekomst heeft, zeker voor mensen die zich willen onderscheiden met hun motorkeuze. Dat biedt natuurlijk dan extra perspectief voor de Svartpilen en Vitpilen. En dat blijkt: er zijn mensen die hier onze winkel binnenkomen en direct op de Husqvarna’s aflopen met teksten als: ‘zo, wat zijn ze mooi!’ “, aldus Raamsteeboers.

Naast de straatmotoren zou hij ook de offroad’s van Huskie graag aan zijn assortiment toevoegen. “Het liefst zou ik willen uitkomen op een 360 graden-zaak, zodat ik alle doelgroepen kan bedienen. Met natuurlijk ook de noppencollectie van Husqvarna, want hier in de Achterhoek leeft enduro en cross traditiegetrouw erg sterk.”

Benieuwd naar de nieuwe straatmotoren van Husqvarna? Motor Centrum Eibergen heeft van alle modellen een demo beschikbaar.

Motor Centrum Eibergen
Nijverheidsstraat 12
7151 HN Eibergen
0545 – 477 404
info@motorcentrumeibergen.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.