Nieuws

Motor Centrum Eibergen nu ook Husqvarna-dealer

Met Motor Centrum Eibergen heeft Husqvarna Motorcycles haar dealernetwerk weer een stukje vergroot. De winkel in de Achterhoek mag zich sinds kort namelijk ook officieel Husqvarna straatmotor-dealer noemen. Iets waar Ronnie Raamsteeboers van MCE erg blij mee is.

“Ik ervan overtuigd dat het merk toekomst heeft, zeker voor mensen die zich willen onderscheiden met hun motorkeuze. Dat biedt natuurlijk dan extra perspectief voor de Svartpilen en Vitpilen. En dat blijkt: er zijn mensen die hier onze winkel binnenkomen en direct op de Husqvarna’s aflopen met teksten als: ‘zo, wat zijn ze mooi!’ “, aldus Raamsteeboers.

Naast de straatmotoren zou hij ook de offroad’s van Huskie graag aan zijn assortiment toevoegen. “Het liefst zou ik willen uitkomen op een 360 graden-zaak, zodat ik alle doelgroepen kan bedienen. Met natuurlijk ook de noppencollectie van Husqvarna, want hier in de Achterhoek leeft enduro en cross traditiegetrouw erg sterk.”

Benieuwd naar de nieuwe straatmotoren van Husqvarna? Motor Centrum Eibergen heeft van alle modellen een demo beschikbaar.

Motor Centrum Eibergen
Nijverheidsstraat 12
7151 HN Eibergen
0545 – 477 404
info@motorcentrumeibergen.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws