Nieuws

Motopro doet Galfer

MotoPro officieel importeur Galfer remdelen

MotoPro kondigt blij en trots zijn benoeming als officiële importeur van Galfer remdelen voor de Benelux aan.

Als vooraanstaand importeur van onderdelen en accessoires, is MotoPro trots weer een premium product zoals Galfer te kunnen aanbieden aan zijn professionele dealers.

Galfer produceert remschijven, remblokken en remleidingen als eerste uitrusting voor verscheidene auto- en motorfiets fabrikanten. Voor bijna elke motorfiets, oud en nieuw biedt Galfer kwalitatief hoogstaande remdelen aan.

Ook zijn er speciale remschijf ombouw sets en race remschijven leverbaar zoals die ook bijvoorbeeld op de motogp of world superbike machines gebruikt worden.

Wellicht dat menigeen het zich nog kan herinneren; in 1992 introduceerde Galfer de gepatenteerde wave remschijf en is in de loop der jaren door ontwikkeld tot de double wave constructie van nu die voor ongeëvenaarde en superieure remprestaties zorgen.

Alleen Galfer beschikt over het gepatenteerde double wave remschijf design (wave vorm binnen en buiten rand). Dit zorgt niet alleen voor een exclusieve Look voor uw moto maar tevens voor de beste rem eigenschappen en een langere levensduur.

Galfer remschijven, remblokken en remleidingen zijn verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken.

Voor meer informatie over Galfer kunt u terecht bij uw dealer of officieel Benelux importeur MotoPro (info@motopro.com / +31597-613000).

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.