Nieuws

MotoPort Wormerveer vanaf 1 juni officieel KTM-dealer

MotoPort Wormerveer is met ingang van 1 juni officieel KTM-dealer. Zij nemen het dealerschap over van Verpalen Auto Motor Service in Krommenie die sinds 2006 verbonden was aan het Oostenrijkse motormerk. Naast het dealerschap neemt MotoPort ook de monteur én alle speciale gereedschappen van Verpalen over.

Verpalen Auto Motor Service heeft aangegeven zich meer te gaan focussen op het autobedrijf en daarom het motordealerschap af te stoten.

Simon de Vries van MotoPort Wormerveer: “Wij zijn er heel blij mee dat we het KTM-dealerschap van Verpalen kunnen overnemen. Het zijn mooie machines en het is een prachtige aanvulling op onze bestaande merken, die elk hun eigen karakter hebben. Wij zien daarmee kansen voor zowel onze klanten als al onze merken. Voor de bestaande KTM-klanten van Verpalen is het fijn dat we hemelsbreed maar 500 meter verderop zitten! En omdat we al het materiaal én hun monteur overnemen, blijft voor die klanten hun motor in vertrouwde handen. Ook omdat we zelf een vaste waarde zijn hier.”

MotoPort Wormerveer
Industrieweg 18
1521 ND Wormerveer
Tel: (075) 642 13 92
www.motoportwormerveer.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws