Nieuws

MotoPort Express

MotoPort Express is een nieuwe (en enige) keten van fastfitters voor motorfietsen. Hier kun je dus direct terecht met elk merk motorfiets terecht voor service en onderhoud van je motor, zonder een afspraak te maken. Daarnaast biedt MotoPort Express nieuwe motoren en een selectie occasions van alle merken, een zeer groot assortiment helmen in de World of Helmets en een dwarsdoorsnede van het ruime MotoPort accessoire- en kledingassortiment.
De eerste vestiging van MotoPort Express opent op 18 mei in Hoogezand met een weekend van spectaculaire acties. Op korte termijn volgen tientallen nieuwe vestigingen in het hele land op gemakkelijk te bereiken A- en B-locaties.
Jack Kant, directeur MotoPort Nederland: “Bij MotoPort Express kun je voor een beurt of spoedreparatie zo binnenrijden. Met elk merk motorfiets. Binnen zonder afspraak en klaar terwijl je wacht, een service die voor automobilisten al jaren beschikbaar is. MotoPort Express is een toegankelijke motorspeciaalzaak om de hoek zonder drempel.”
De MotoPort Express zaak heeft ook een ‘World of Helmets’, waarin altijd ruim 500 helmen van alle bekende merken op voorraad zijn, van zeer betaalbaar tot zeer exclusief. In de World of Helmets kunnen motor-, brommer- en scooterrijders deskundig advies krijgen en een gratis helmencheck laten uitvoeren. Een andere unieke service van MotoPort Express is de aankoopkeuring van tweedehandse motoren. Particulieren die van plan zijn ergens een occasion te kopen, kunnen voor een vast bedrag die motor laten doorlichten door gekwalificeerde monteurs en krijgen een duidelijk rapport en advies.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.