Nieuws

MotoPlus-weekendtour: Friesland

Friesland is vlak. Friesland is kaal. Friesland is saai. Nee man, allemaal vooroordelen die slaan als een tang op een varken. Als er iets is dat de weekendtour van deze week bewijst, dan is het wel dat Friesland fantastisch is!

De tour begint in Heerenveen (bij de McDonalds onderaan de A32) en voert vanaf daar helemaal naar de Waddenzee, richting het zogeheten kleigebied. Onderweg kom je langs typisch Friese landschappen met onder meer terpen, kerken en karakteristieke hals-kop-romp boerderijen.

Eenmaal bij de Waddenzee is het tijd om de inwendige mens te vertroetelen, en dat doen we bij MotoPlusPunt Waddenpaviljoen De Noorman in Lauwersoog met schitterend uitzicht over de Wadden. Vervolgens gaat het via onder meer Eestrum, De Harste, Suamar en Wartena terug naar Heerenveen, waar de tripmeter dan op 210 kilometer staat!

De vooruitzichten zijn eindelijk weer goed en ga je nu deze MotoPlus-weekendtour maken? Mail ons dan eens één of twee leuke foto’s. Komen deze in het blad, dan levert je dat ook nog eens het enige echte MotoPlus T-shirt op!
Download MotoPlus Weekendtour Friesland GPX en track
Download MotoPlus Weekendtour Friesland GPX track
Download MotoPlus Weekendtour Friesland KMZ

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws