Nieuws

MotoPlus-weekendtour: Brabant en Biesbosch

Na Noord-Holland en Drenthe wordt het stilaan weer een keer tijd om het zuiden van het land met een bezoekje te verereren. En daarom trekken we dit weekend door het Brabantse land en brengen daarbij een bezoekje aan misschien wel eens van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Biesbosch!

Deze weekendtour is met bijna 206 kilometer lengte een behoorlijk lange, maar iedere kilometer is de moeite waard. Start – en eindpunt van de is bij de McDonalds aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven, onderaan de A2. Van daaruit gaat het direct in noordelijke richting langs Eindhoven Airport de stad uit richting Best en Liempde.
Brabant staat bekend om zijn mooie dorpjes, beken, monumentale boerderijen en molens en die kom je op weg naar de Biesbosch dan ook veelvuldig tegen. Na bijna 105 kilometer, nagenoeg op de helft van de tocht kortom, sta je middenin de Biesbosch. Perfect moment voor een stop, bijvoorbeeld bij MotoPlusPunt Het Bolle Bevertje met een prachtig terras en goedgevulde lunchkaart. Via een zuidelijke lus gaat het aansluitend weer terug naar Eindhoven. Ga je de route rijden, stuur ons dan eens een leuke foto!

Download MotoPlus Brabant-Biesbosch GPX en track
Download MotoPlus Brabant-Biesbosch GPX track
Download MotoPlus Brabant-Biesbosch KMZ

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws