Nieuws

MotoPlus naar TV! Start vanaf zondag 6 april 17:30 RTL7

Update uitzenddatum:  de eerste uitzending die gepland stond op zaterdag 29 maart, is zondag 6 april geworden. MotoPlus Roadtrip trapt dus af op de zondag i.p.v. de zaterdag. Zelfde tijd 17:30 tot en met 18:00 uur, zelfde zender: RTL7.  Eerste uitzending zondag 6 april 17:30.

De kogel is door de kerk! Je lijfblad is vanaf volgende maand ook op televisie te volgen bij RTL7. In samenwerking met BMW, Kawasaki, Yamaha, Splash Design (onder ander bekend van Macna motorkleding) en Tin Can Productions trappen we op 29 maart zondag 6 april af met de eerste aflevering van MotoPlus Roadtrip, een bruisend motorprogramma waarin we je als kijker in acht afleveringen meenemen op de mooiste motorroutes in eigen land.

Het woeste Noorwegen, het ruige Schotland, de betoverende Alpen of het avontuurlijke Afrika. Als motorrijders mogen we graag lekker weg mijmeren bij de gedachte aan een motortrip naar deze droombestemmingen. Niet mis mee natuurlijk, maar ook ons eigen Nederland heeft ons motorrijders volop mooie en soms zelfs nog onontdekte plekjes te bieden. En precies die plekken gaan we ontdekken tijdens de acht afleveringen van MotoPlus Roadtrip. Tijdens iedere aflevering nemen we je mee op een prachtige route, ergens in Nederland, waarbij we inspiratie opdoen in typisch Hollandse landschappen en uiteraard even halt houden om de sfeer van bijzondere plekken op te snuiven en te proeven van lekkernijen in lokale restaurantjes.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de motoren waarmee we onderweg zijn. Die worden iedere aflevering bemand door presentatrice Nadia Palesa, bekend van MTV en Pownews, een motorrijdende gast-BN’er en een MotoPlus-redacteur en vormen het onderwerp van gesprek tijdens een tankstop of een bakje koffie onderweg. Verder staan we in MotoPlus Roadtrip uiteraard ook stil bij het laatste motornieuws, onderhouds-, rijvaardigheids- en veiligheidstips, gadgets en accessoires. We zouden zeggen: tot ziens ergens onderweg in Nederland!

FACTSHEET MOTOPLUS ROADTRIP

Waar: RTL7

Wanneer: vanaf zondag 6 april 2014, 8 afleveringen

Tijdstip: 17.30 uur

Presentatie: Nadia Palesa

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws