Nieuws

MotoPlus Alpenmasters 4.0: Italiaanse wegenbouwers zijn kunstenaars

Eindeloos sturen en genieten door een even intens als inspirerend landschap, dat staat centraal tijdens de MotoPlus Alpenmasters 4.0. Een theekransje is het niet, want de dagen zijn goed gevuld met de meest fantastische kilometers, wat betekent dat je vroeg op pad gaat en pas in de late namiddag terugkeert in het strategisch gelegen basishotel.

In zeven dagen tijd nemen we je mee op een onvergetelijke trip langs en over alle hoogtepunten in de Italiaanse Alpen en Dolomieten. En dat zijn er nogal wat!

Dagetappes
De dagetappes variëren in lengte van 250 tot 330 kilometer, waarbij je ter plekke kunt kiezen of je een lange of kortere toerroute rijdt. Welke je ook kiest, ze voeren allemaal langs de mooiste panorama’s en bergpassen in dit gebied: Timmelsjoch, Passo dello Stelvio, Sellajoch, Grödner Joch, Passo Pordoi, Manghenpas, Passo di Gavia, Passo di Giau. Noem ze maar op.

Over het menu gesproken: na een intensieve dag sturen, is het terug in het hotel volop genieten van al het lekkers dat de Südtiroler keuken te bieden heeft. Het basishotel ligt aan de voet van de Dolomitenstrasse, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Bozen/Bolzano. De altijd goedgemutste eigenaar rijdt zelf motor en weet precies hoe hij motorrijders in de watten moet leggen. Het hotel heeft verder een binnenzwembad, een gezellige bar en een eigen parkeerterrein met garage voor ongeveer 15 motoren. Begint het al te kriebelen? Reageer dan snel, want het aantal plekken voor de Alpenmasters 4.0 is beperkt.

Speciale lezersprijzen
Rijder en passagier op tweepersoonskamer v.a. € 730,- p.p.
1 persoon op de motor in gedeelde tweepersoonskamer v.a. € 740,- p.p.
1 persoon op de motor in een éénpersoonskamer v.a. € 760,-

Data
1 – 7 September 2018 (bijna vol)
5 – 11 September 2018
9 – 15 September 2018

Meer informatie en aanmelden:
www.thatmotorreizen.nl, motoplus@thatmotorreizen.nl of + 31 (0)45-544 42 19

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws