Nieuws

MotoPlus Alpenmasters 4.0: Italiaanse wegenbouwers zijn kunstenaars

Eindeloos sturen en genieten door een even intens als inspirerend landschap, dat staat centraal tijdens de MotoPlus Alpenmasters 4.0. Een theekransje is het niet, want de dagen zijn goed gevuld met de meest fantastische kilometers, wat betekent dat je vroeg op pad gaat en pas in de late namiddag terugkeert in het strategisch gelegen basishotel.

In zeven dagen tijd nemen we je mee op een onvergetelijke trip langs en over alle hoogtepunten in de Italiaanse Alpen en Dolomieten. En dat zijn er nogal wat!

Dagetappes
De dagetappes variëren in lengte van 250 tot 330 kilometer, waarbij je ter plekke kunt kiezen of je een lange of kortere toerroute rijdt. Welke je ook kiest, ze voeren allemaal langs de mooiste panorama’s en bergpassen in dit gebied: Timmelsjoch, Passo dello Stelvio, Sellajoch, Grödner Joch, Passo Pordoi, Manghenpas, Passo di Gavia, Passo di Giau. Noem ze maar op.

Over het menu gesproken: na een intensieve dag sturen, is het terug in het hotel volop genieten van al het lekkers dat de Südtiroler keuken te bieden heeft. Het basishotel ligt aan de voet van de Dolomitenstrasse, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Bozen/Bolzano. De altijd goedgemutste eigenaar rijdt zelf motor en weet precies hoe hij motorrijders in de watten moet leggen. Het hotel heeft verder een binnenzwembad, een gezellige bar en een eigen parkeerterrein met garage voor ongeveer 15 motoren. Begint het al te kriebelen? Reageer dan snel, want het aantal plekken voor de Alpenmasters 4.0 is beperkt.

Speciale lezersprijzen
Rijder en passagier op tweepersoonskamer v.a. € 730,- p.p.
1 persoon op de motor in gedeelde tweepersoonskamer v.a. € 740,- p.p.
1 persoon op de motor in een éénpersoonskamer v.a. € 760,-

Data
1 – 7 September 2018 (bijna vol)
5 – 11 September 2018
9 – 15 September 2018

Meer informatie en aanmelden:
www.thatmotorreizen.nl, motoplus@thatmotorreizen.nl of + 31 (0)45-544 42 19

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.