Nieuws

MotoPlus 3-2015 wordt dubbeldik

De derde MotoPlus van dit jaar wordt een extra dikke. Wat heet, moddervet zelfs, en staat zoals gebruikelijk dan ook weer bomvol met nieuws, reportages en testen. Wat betreft dat laatste togen we onder meer met de nieuwe Suzuki V-Strom 650 XT en Kawasaki Versys 650 naar Friesland, om daar volledig te worden bevangen door de Elfstedenkoorts. Daarnaast is er ook nog aandacht voor een andere hoogpoter, net als de Adventure en alle andere vloeistofgekoelde boxers, kreeg namelijk ook de standaard BMW R1200GS  met ingang van dit modeljaar meer draaiende massa ten gunste van betere draai-eigenschappen. Met nog wat additionele opties lijkt de GS helemaal klaar voor 2015, wij lieten hem daarom eens tegen zijn voorganger draven.
En uiteraard is er meer, een prachtig interview bijvoorbeeld met Michael Bartholemy. Hij begon ooit als dakdekker, maar ontwikkelde al snel andere interesses en werd al op zijn 22e manager van een professioneel endurance raceteam. De inmiddels 44-jarige Bartholemy leidde afgelopen jaar het Belgische MarcVDS Team naar de wereldtitel in de Moto2, praatvoer heeft ‘ie voldoende dus!

Bovenstaande artikelen vind je zoals gezegd in de dubbeldikke MotoPlus 3-2015, abonnees kunnen beide verhalen echter nu al lezen (klik op onderstaande afbeelding). Nog geen abonnee? Klik hier, word lid en ontvang direct een code die toegang geeft tot ons volledige digitale archief!

014-023_Impressie_Allrounders_W

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws