Nieuws

MotoPlus 20 ligt in de winkel: Dit is 2019!

In alweer de twintigste MotoPlus van dit jaar maken we onder meer kennis met de nieuwe Honda CRF450L. De nieuwe offroad-machine van Honda die weliswaar gebaseerd is op de CRF450R motorcross-machine, maar dan voorzien van een zeer vriendelijk karakter en is ‘100% streetlegal’, waardoor je er ook op het asfalt uitstekend mee uit de voeten kunt.

Verder zetten we alles wat we tot dusver over 2019 weten, voor je op een rij. Op de Intermot in het Duitse Keulen werden namelijk nog genoeg doeken van nieuwe modellen getrokken. Meest in het oog springende daarbij was de nieuwe Suzuki Katana.

Ook spreken we in het huidige nummer met de bekende custombouwers van Auto Fabrica die niet één, maar drie Yamaha’s onder handen namen. Twee van die modellen zijn uniek, maar de er is ook een reproduceerbare variant ontwikkeld. Wij brachten een bezoekje aan de sympathieke Britten.

Reizen doen we dit keer op Sardinië. Om precies te zijn met de KTM Adventure Rally. Veel mooier kan het niet worden: met KTM’s offroad-product manager Joachim Sauer als voorrijder rijden we drie dagen op dikke KTM Adventures over schitterende offroad-routes op Sardinië. Een reis verslag andere stijl!

David Lemereis duikt in zijn rubriek in de wereld van navigatie-apps. Wat werkt en waar moet je op letten? David heeft het voor ons uitgezocht. Daarnaast zijn we ook bij Pluggerz by Coomfoor langs geweest. Je oren zijn een kostbaar goed, dus die moet je goed beschermen. Maar alle geluid uitsluiten is ook geen optie. Wat is de beste optie? Dat kregen we op het hoofdkantoor in Doetinchem te horen.

Verder laat Michael Visser in Mijn Trots zijn trots Kawasaki Z1000SE zien en besteden we uiteraard aandacht aan de MotoGP van Thailand en het WK Superbike van Argentinië. Rest ons niets minder dan je veel plezier te wensen met de nieuwe MotoPlus!

Inhoud MotoPlus 20

Warmdraaien
Dit hoort in het balboekje van iedere motorrijder te staan!

Newsflash
Ducati 1260 Enduro
Update voor Yamaha YZF-R3
Nieuwe Shoei GT-Air II
Mash Dirt 6.5

Motornieuws 2019
Suzuki
Kawasaki
Horex
Moto Guzzi
Indian
KTM
Aprilia

Test
Eeerste test Moto Morini Milano 1200
Vergelijkingstest middenklasse allroads
Eerste test Honda CRF450L

Praktijk
Gehoorbescherming van Pluggerz

Reizen
KTM Adventure Rally Sardinië
Werelderfgoed-tour Kawasaki Versys | De Beemster
MotoPlus Alpenmasters 2018

Reportage
Yamaha Auto Fabricia
Rotterdam Dirt Ride
Mijn Trots | Michael Visser en zijn Kawasaki Z1000SE

Sport
Interview Danilo Petrucci
MotoGP Buriram, Thailand
WK Superbike El Villicum, Argentinië

Rubrieken
Column David Lemereis
Interview Onderweg
Colofon
Agenda
Moto+Foto
Strip Motomania

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws