Nieuws

MotoMondo introduceert eigen lijn Motorcycle Care Products en steunt jong racetalent

MotoMondo, importeur van onder andere MV Agusta, Mash, Royal Enfield en Rieju, lanceert haar eigen lijn producten. Onder de naam MotoMondo Motorcycle Care Products worden een aantal onderhoudsproducten voor de motor op de markt gebracht. Als vliegende start voor de productlijn wordt daarom door het IJsselsteinse MotoMondo een lokaal aanstormend racetalent gesponsord.

De eerste producten die MotoMondo Motorcycle Care Products op de markt gaat brengen zijn een Fuel System Cleaner, Stabiliser & Conditioner en een Injector Cleaner. Deze additieven zorgen ervoor dat het complete brandstofsysteem goed blijft functioneren en de brandstof niet verouderd. Daarnaast lanceert MotoMondo binnenkort ook een aantal kettingsprays, die vanaf 31 maart in een spuitflacon wordt meegeleverd bij nieuwe brom- en motorfietsen.

Om het merk een zetje in de goede richting te geven wordt aanstormend racetalent Noemie Donk gesponsord door MotoMondo. De 11-jarige, eveneens uit IJsselstein afkomstige Donk is geselecteerd voor het Molenaar NSF 100 kampioenschap, een klasse voor jonge coureurs van 9 tot en met 13 jaar, dat hen de kans biedt om op een laagdrempelige maar professionele manier te motorracen. Donk heeft de ambitie om net zo snel als motorheld Rossi te worden.

Het is voor het eerst sinds jaren dat er weer een meisje in de race is voor deze cup. “Als ik een opmerking krijg van jongens dat ik aan een ‘jongenssport’ doe, krijg ik nog meer motivatie om ze allemaal in te halen!”, aldus Donk. Jan Ykema, eigenaar van MotoMondo, is zeer trots dat Noemie onder hun vlag aan het Molenaar NSF 100 Championship gaat deelnemen. Het kampioenschap heeft inmiddels een aantal grote (inter)nationale talenten opgeleid, waaronder Scott Deroue, Livio Loi en Bo Bensneyder. Een goede en vertrouwelijke basis dus! Meer info: www.motomondo.com/nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws