Nieuws

MotoGP-teams als Formule 1-teams en vice versa

Motorsportfan en decors-ontwerper P.v.Loon heeft op zijn Instagramaccount @BassTrombone71 een bijzondere collectie gedeeld. De grafisch designer liet zijn ontwerp-skills namelijk de vrije loop en liet hij zien hoe de kleuren van MotoGP-teams er op Formule 1-bolides uit zouden zien. Het resultaat mag er wezen!

Dat BassTromboneDesign wel overweg kan met Photoshop is duidelijk zijn. Ook zijn de Formule-1 wagens in MotoGP-decors niet zijn eerste creatieve uitspatting. Eind vorig jaar vertaalde hij de 2020 Formule 1-kleurstellingen namelijk naar een Ducati Panigale. Dit keer was het dus de beurt aan de MotoGP-teams.

Bij de vertaling van de GP-decors naar de Formule 1-bolides maakte BassTromboneDesign gebruik van hetzelfde concept als bij zijn eerdere collectie. Dus zijn ook dit keer de coureurs in kwestie te herkennen aan het helmontwerp. Dat de kleurstellingen nog van het vorige seizoen zijn, maakt ze uiteraard niet minder mooi. Maar het smaakt wel naar meer. Wij zijn dan ook heel benieuwd naar de bolides in de 2021-liveries.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.