Nieuws

MotoGP Special

Aan de vooravond van de eerste MotoGP-race heeft MotoPlus een unieke MotoGP-special uitgebracht. Deze 100 pagina’s dikke speciale wegrace-uitgave kent naast aandacht voor de MotoGP-toppers ook een hoog oranje-gehalte. Wilco Zeelenberg praat over de kansen van zijn pupil Jorge Lorenzo, Ronald ten Kate vertelt over de samenwerking tussen Ten Kate Racing Products en teambaas Fausto Gresini. Verder kijkt Jasper Iwema terug op een zwaar 2011 en blikt vooruit op een nieuwe start met het Tsjechische Moto FGR in de Moto3. Ook vertelt de Nederlandse crewchief van Colin Edwards Kor Veldman over de Suter/BMW waarmee Edwards dit jaar top 10-plaatsen wil scoren. Daarnaast bekijkt Hans Spaan de nieuwe 250 cc-viertakten in de Moto3-klasse. Michael van der Mark vertelt over zijn missie om in 2012 de titel in het EK Superstock 600 te behalen en KNMV-bondscoach Barry Veneman geeft zijn visie op de ontwikkeling van Nederlandse wegrace-talent.
Ook biedt de prachtig geïllustreerde MotoPlus Sportspecial niet alleen portretten van Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa en natuurlijk Valentino Rossi, maar ook geeft de special een overzicht van alle coureurs en de fabrieksmachines in de MotoGP, is er ruim aandacht voor de spectaculaire Moto2-klasse en wordt ook het WK Superbike niet vergeten. Met de komst van de 1000 cc-blokken in de MotoGP is er een terugblik op de tien meest spectaculaire Grands Prix van 2007 tot en met 2011 en uiteraard worden alle Grand Prix-circuits besproken.
Kortom, de MotoPlus Sportspecial is een absolute ‘must have’ voor alle wegraceliefhebbers. De speciale uitgave ligt nu in de winkels, of is online te bestellen via deze site onder de button Abonneren & Shop..

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws