Nieuws

Dainese MotoGP-coureur-behandeling bij Ten Kate

Op 23 en 24 januari verhuist het Dainese Custom Works platform voor twee dagen naar Ten Kate Motoren. Je kunt er terecht voor dezelfde maatwerkservice die MotoGP-coureurs ontvangen en een leren overall op maat laten maken.

Als je altijd al het gevoel van een echt maatpak hebt willen ervaren, dan is dit een uitgelezen moment. Tijdens het Dainese Custom Works Event word je van top tot teen opgemeten zodat je nieuwe pak vanaf het allereerste moment voelt als een tweede huid. Tijdens het evenement brengt Dainese geen extra kosten in rekening voor persoonlijk design en kleurstelling. Daarmee bespaar je tot € 600,- per pak. Om het plaatje af te maken bestaat er de mogelijkheid om gepersonaliseerde Dainese Axial laarzen toe te voegen aan je bestelling.

Naast de Dainese Custom Works tref je op 23 en 24 januari ook Stefano Corte aan. Corte is al bijna twintig jaar actief in de MotoGP, onder andere als Valentino Rossi’s persoonlijke kleermaker. Verder heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het D-air airbag systeem, wat heeft geresulteerd in eenn leidinggevende rol binnen de raceafdeling. Naast Stefano Corte is er in Nieuwleusen ook een designer aanwezig zijn van de Dainese raceafdeling.

Ben je op dinsdag 23 of woensdag 24 januari van de partij? Stuur een mail naar Ten Kate. Kijk hier voor meer informatie over het evenement en wat je kunt verwachten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws