Nieuws

Moto Morini X-Cape 650 kost € 8.599, –

Vanaf vandaag kun je Moto Morini’s allroad voor de introductieprijs van € 8.599,- scoren bij de dealer. Dat maakt de X-Cape 650 een koopje in de wereld van de lichte allroads.

Oké, de concurrentie heeft meer vermogen, meer hightech aan boord of een briljante reputatie, maar met zijn prijskaartje deelt de Moto Morini een dreun uit. Vergelijk het eens met de € 12.099,- voor een Yamaha Ténéré 700, of € 13.799,- voor een Aprilia Tuareg 660. Zelfs de eencilinder Voge 650DSX kost met € 8.699,- meer stuivers. Let op: het gaat hier dus wel om een introductieprijs.

Net als de gevestigde orde bij de lichte allroads beschikt de X-Cape over een tweecilinder-in-lijn. Die is goed voor maximaal 60 pk en 56 Nm (een A2-versie is leverbaar). Hoe dat 650cc zware blokje aanvoelt en hoe de gehele motorfiets het doet lees je hier in de eerste test. Het van origine Italiaanse merk shopt voor de onderdelen in het voormalige thuisland. Remmen zijn van Brembo, voorvork van Marzocchi en de banden van Pirelli.

De motorfiets is verkrijgbaar met spaak- of gietwielen en leverbaar in drie verschillende kleurstellingen; Red Passion, Smoky Antracite of Carrara White.  Diverse accessoires zijn beschikbaar zoals: een driedelige kofferset, verlaagd zadel (met zithoogte van 820 mm) en beschermbeugels voor het motorblok. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor dealers in de buurt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws