Modelnieuws 2019

Moto Guzzi presenteert nieuwe V9 Bobber Sport

Moto Guzzi heeft tijdens haar Open House 2018 in Mandello del Lario de nieuwe V9 Bobber Sport gepresenteerd. Een sportieve custom die wordt aangedreven door de 850 cc V-twin van het Italiaanse merk. Dit keer met een dieper geluid dankzij nieuw ontworpen slip-on uitlaatpijpen.

De Bobber Sport is de jongste telg binnen de in 2016 voor het eerst gepresenteerde V9-lijn die nu uit drie modellen bestaat. Dit keer hebben de Italiaanse ontwerpers zich laten inspireren door de motoren waarmee Amerikaanse coureurs in de jaren vijftig op snelle dirt tracks raceten. Zo is de Bobber Sport uitgerust met een laag monozadel waardoor de motor, in combinatie met het voor het type gebruikelijke lage stuur, een sportieve en compacte rijhouding heeft. Om het sportieve element extra te onderschrijven, heeft Moto Guzzi haar nieuwste model uitgerust met volledig instelbare Öhlins achterschokdempers.

Meest in het oog springend bij de nieuwe bobber is de opvallende oranje kleurstelling die onder meer op de tank, het ingekorte voorspatbord en aluminium zijpanelen is gebruikt. Deze, zoals Moto Guzzi het omschrijft, ‘krachtige kleur contrasteert sterk met de typerende zwarte afwerking van de V9 Bobber’. De tank is tevens aan weerszijden gesierd door een speciaal bewerkte Moto Guzzi-adelaar. Daarnaast zijn de koelribben, tankdop, het koplampframe en de graphics op het instrumentenpaneel voorzien van een donkere finish.

Hoeveel de nieuwe bobber van Moto Guzzi gaat kosten, is nog niet bekendgemaakt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.