Nieuws

Moto Guzzi organiseert ‘epische eeuwfeestreis’

Corona gooide de afgelopen jaren roet in het eten, maar in 2022 is het weer tijd voor de Moto Guzzi Experience. Een vloot V7 en V85TT motoren staat klaar voor compleet verzorgde reizen naar: Corsica en Sardinië, Noordkaap, Toscane, Kreta, de Balkan, Tunesië en Marokko.

De meest exclusieve trip van de Moto Guzzi Experience 2022 is de ‘Eeuwfeestreis’. Die voert naar de coördinaten 71° 10′ 21″, ofwel de Nordkapp. In 1928 ging Guiseppe Guzzi je op een GT500 Norge voor. In het zadel van een moderne motorfiets uit Mandello ben je van 16 augustus t/m 11 september liefst 27 dagen op pad. Deze unieke ervaring eindigt in de fabriek van Mandello del Lario. Het slot valt precies samen met de GMG – de Moto Guzzi Werelddagen – die in het teken staan van de viering van de eerste honderd jaar van de Adelaar.

De eerste reis duurt van 16 t/m 25 april en gaat naar twee eilanden die voor alle motorrijders een begrip zijn: Corsica en Sardinië. Van 7 tot 15 mei is Kreta aan de beurt. In het weekend van 27 tot 30 mei is het de beurt van de magnifieke onverharde wegen van Toscane. Ook voor de Balkan (van 18 t/m 25 juni) en Noord-Afrika staan twee avontuurlijke belevenissen gepland: van 15 t/m 24 oktober in Tunesië, en van 24 december t/m 8 januari 2023 in Marokko.

De Moto Guzzi Experience omvat volpension overnachtingen met lunches langs de routes en diners op de aangegeven locaties, het gebruik van de motorfietsen, brandstof en elke vorm van assistentie tijdens de reis. De reizen staan open voor iedereen, je hoeft dus geen Moto Guzzi-rijder te zijn. Voor meer informatie en registraties: motoguzzi.com.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws