Nieuws

Moto Guzzi Flag Shop Store geopend in Nijmegen

Moto Guzzi is in Nederland een nieuwe flagship store rijker. TLM, de Moto Guzzi-dealer voor de regio Nijmegen, heeft op een nieuwe locatie aan de Lagelandseweg 66 in Nijmegen een compleet nieuwe vestiging gerealiseerd, geheel in de look & feel van Moto Guzzi. 

TLM bestaat dit jaar 35 jaar, een jubileum dat met de opening van een nieuwe Moto Guzzi-showroom geen betere bekroning kon krijgen. Het bedrijf verhuisde dit jaar van de Nijverheidsweg naar de Lagelandseweg en vestigde daar in samenwerking met de Moto Guzzi-importeur een compleet nieuwe showroom, geheel in lijn met de corporate identity van het Italiaanse merk.

Bezoekers worden bij TLM volledig ondergedompeld in de ambiance van het legendarische motorfietsmerk uit Mandello del Lario. Naast een brede selectie aan nieuwe en jong-gebruikte Guzzi’s beschikt de nieuwe showroom tevens over een prachtige lifestyle shop, met een uitgebreide collectie Moto Guzzi-kleding en -accessoires. Bovendien heeft TLM een nieuwe workshop ingericht, voorzien van de modernste gereedschappen en voorzieningen.

Moto Guzzi Garage
Klanten van TLM en Guzzisti kunnen op zaterdag 15 juli aanstaande kennismaken met de nieuwe flagship store van Moto Guzzi in Nijmegen. Proefritten op de nieuwste modellen van het merk – waaronder de V7 III, V9 Bobber & Roamer, Audace en de indrukwekkende MGX-21 Flying Fortress – behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bezoekers kunnen er bovendien kennismaken met de vele custom mogelijkheden van Moto Guzzi Garage, aan de hand van diverse gecustomizede Guzzi’s die Moto Guzzi daar presenteert.

Ook de leden van de Moto Guzzi Club Nederland zijn aanstaande zaterdag bij de opening present, om zelf een kijkje te nemen in de nieuwe showroom, maar ook om hun passie voor het merk met de eagle te delen met de overige bezoekers.

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.