Nieuws

Moto Adonis bouwt custom uit H-D LiveWire

Dat elektrische motoren niet mooi kunnen zijn is anno 2021 steeds minder een issue. Het Nederlandse Moto Adonis bewijst dit andermaal met een uit Harley’s elektrische LiveWire opgebouwde custombike, genaamd ‘The Rule Breaker’.

Technisch is de LiveWire door Arthur Renkema, Job Leussink en Daan Borsje, de mannen achter Moto Adonis, gelaten voor wat het is. Optisch is dat natuurlijk wel anders. In de vier maanden die het project heeft geduurd is de koe flink bij de hoorns gepakt. Het begon met onschuldige schetsen maken, waarna de details werden uitgewerkt en digitale renderings werden gemaakt. De e-Harley kreeg wat karton en plakband aangemeten om de vorm van het kuipwerk, dat later met de hand gemaakt zou worden, te bepalen. Nadat de kuipdelen klaar waren, richtten de jongens zich op het volgende visuele aspect: de Rule Breaker voorzien van led-lampjes die met een app op je telefoon van kleur veranderd kunnen worden.

Verder is de fraaie custom van Nederlandse komaf voorzien van een eigen ontworpen subframe en een custom-zadel van Miller Kustom Upholstery. Als kers op de taart werd de Harley een zwart jasje aangemeten. Meer zien van Moto Adonis? Neem dan een kijkje op hun website of Instagram-pagina.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws