Nieuws

Mooie ARAI’s

Te mooi om alleen aan de lezers van ons zusterblad Noppenieuws te laten zien:

Hoco presenteert de ARAI off road helmen voor 2012:De 2012 Arai Off-road helmencollectie is vanaf heden verkrijgbaar bij de dealer. Voor komend seizoen zijn er een 7 spetterend kleurrijke designs toegevoegd aan het VX-3 assortiment. De Multi Orange, Profile (in zwarte, blauwe en oranje uitvoering), Warfare, Brisk Red en de Salminen Star replica completeren de range VX-3 designs.

VX-3
De VX-3 is een off-road helm welke is voorzien van diverse Arai noviteiten; De bekende Arai ‘Hyper Ridge’ (de extra stevige onderrand), ‘Emergency Release Cheek pads’ (eenvoudig uitneembare wangstukken bij ongevallen) en natuurlijk de Arai ‘Super Fibre’ buitenschaal. Uiteraard is de VX-3 voorzien van uitstekende ventilatie, vochtafvoer en zijn zowel het interieur als de wangstukken gefabriceerd van ‘Dry Cool’ materiaal. Het interieur en de wangstukken zijn in diverse diktes verkrijgbaar zodat voor een ieder de perfecte pasvorm gecreëerd kan worden.Arai-VX3-2012-crosshelm-thumb

Arai helmen zijn verkrijgbaar via de Arai Off-road Ster-dealers.

Bron: Hoco Parts.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.