Nieuws

MKC Moto opent motorkledingoutlet in Rotterdam

MKC Moto zet dit voorjaar voet aan wal in Rotterdam met een motorkledingoutlet. Het ‘oude’ Motoport-pand zal naast de koopavonden zeven dagen per week geopend zijn en gevuld worden met overjarige motorkledingcollecties van merken als Alpinestars, Dainese, Richa, HJC, Shoei, LS2 en Scorpion, tegen aantrekkelijke prijzen.

Het wordt alweer de 16e vestiging van MKC Moto, in 2020 ontstaan uit het samengaan van het Nederlandse Motorkledingcenter en Joma Moto in België, dat zich in Rotterdam specifiek gaat richten op ‘prijsbewuste- en beginnende motorrijder’. Naast MKC Moto zal de voormalige Motoport-vestiging doorgaan onder de naam Moto Rotterdam, en blijven de dealerschappen van Kawasaki, Piaggio en Zero gewoon bestaan. Daarnaast leent de locatie zich volgens MKC Moto Rotterdam ook perfect voor rondritten en het organiseren van Bikers Friday, uiteraard pas weer wanneer de situatie dat toelaat.

De winkel zal na een korte herinrichting begin mei haar deuren openen aan de Strickledeweg 112. Meer info: www.mkcmoto.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.