Nieuws

Met Husaberg het land in

En dan wel letterlijk!

In het modeljaar 2012 is Husaberg weer 100% enduro geworden. Met de toevoeging van een zesde model aan de enduro line-up zal het Zweedse merk opnieuw een geheel nieuwe doelgroep aan zich weten te binden.

Vanaf het allereerste begin in 1988, toen een paar Zweedse enduro-enthousiastelingen besloten een radicaal nieuwe enduromotor te ontwikkelen, is enduro immers tot vandaag de dag datgene waar het bij het merk om draait. Zowel qua verkoopaantallen als qua wesdtrijdsuccessen zijn de FE en TE Enduro-machines altijd al de meest waardevolle activa van het merk, juist daarom is nu de beslissing genomen om weer "back to our roots" te gaan en weer 100% voor Enduro te kiezen.

Waar voor je geld
Husaberg blijft nog steeds alleen maar gebruik maken van de beste componenten die op de markt beschikbaar zijn en accepteert geen enkel compromis als het gaat om kwaliteit. Door de stijgende verkopen van de afgelopen jaren en de focus op de bouw van enduromotoren kunnen we steeds betere inkoopvoorwaarden afdwingen, met voor onze klanten steeds gunstigere prijzen als direct gevolg. Hierdoor zijn in 2012 alle Husaberg modellen goedkoper geworden!

Last but not least: het Husaberg Factory Team heeft haar langdurige samenwerking met Michelin uitgebreid, zodat als standaarduitrusting alle modellen vanaf modeljaar 2012 met Michelin Enduro Competition III banden zullen worden uitgerust.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.