Nieuws

Met BERRT op pad

Ook niet BMW rijders zijn welkom en het is geen fout idee om op noppenbanden te gaan.

Onverhard rijden in Nederland. Kan dat nog? Ja, het is zelfs een traditie:

Op zondag 7 oktober is het weer zover, een 80 tal deelnemers rijden een mooie en gevarieerde route met een groot aandeel onverhard (30 a 40%)

Deze rit (al 10 jaar 1e zondag oktober) is altijd volgeboekt en gaat dus zeker door!

De rit wordt zoals altijd aan de hand van een A5-roadbook gereden, GPS tracks / routes worden niet beschikbaar gesteld. De Simako-BDM Allroad rit is toegankelijk voor alle merken allroad motorfietsen vanaf 600cc, uitsluitend 4-takt en voorzien van stille uitlaat!!.

Start

Inschrijven en starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur. De start is bij Simako-BDM Stadhoudersmolenweg 99, 7317BP Apeldoorn.

De route
De route is niet extreem zwaar, maar dat is afhankelijk van het weer in de dagen ervoor. Ervaren offroad rijders zullen zich mogelijk vervelen. De lengte zal plm 120 km zijn (nog niet definitief)

Banden
Noppenbanden kunnen en mogen, maar noodzakelijk zijn ze niett, het is echter wel veiliger en je kunt iets vlotter rijden. Het blijft echter eigen keuze en verantwoordelijkheid.

Roadbook
Het roadbook is zoals altijd in A5 breedte, het is handig een roadbook houder op je motor te hebben, tanktas of zichthoesje met plakband op je tank gaat evt ook. De losse blaadjes dien je zelf aan elkaar te plakken, plakband is aanwezig. Heb je het nog nooit op roadbook gereden? Er vormen zich altijd groepjes van gelijkgestemden (zelfde type motor etc) zodat je evt ook achter een ander aan kunt rijden.

Opgeven
Opgeven uitsluitend online, dit mbt bijhouden van het aantal te verwachten deelnemers.

(Bij het inschrijfformulier op de website staan ook trainings voorwaarden en info over huurmotoren. De trainings voorwaarden zijn niet van toepassing op deze rit, en er kunnen geen motoren gehuurd worden)
Op de dag zelf dien je nog wel een niet-aansprakelijkheids formulier in te vullen, die sturen we je toe zodra je inschrijft zodat je deze al van te voren in kunt vullen.

Aantal deelnemers
Max aantal deelnemers is 80 ivm overlast voor de omgeving, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Kosten

De kosten bedragen €15,- , dit is inclusief roadbook (bol-pijl), koffie met cake ’s morgens en op het eindpunt een drankje.

info?
www.berrt.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Komt BMW met een R18 nineT?

Komt BMW met een R18 nineT?

22 mei, 2024

Begin april verraste de nieuwe BMW Motorrad-baas Markus Flasch met een post op zijn Instagram-profiel. Op een ...

Overig nieuws