Nieuws

MEET AND GREET MET RICK NIEMAN…

BIJ PREMIUM MOTORS IN APELDOORN

Premium Motors biedt u weer iets inspirerends, de “ motorsuper ” van Nederland heeft op zaterdag 18 juli een heuse primeur.

Niemand anders dan ex-RTL Nieuws-presentator RICK NIEMAN is te gast in Apeldoorn aan de Steenbokstraat 27 , van 13.00 tot 16.00 uur.
Rick heeft een schitterende roman geschreven die eigenlijk iedereen die vriendschap hoog in zijn vaandel heeft staan, zou moeten lezen.

Of zoals Humberto Tan het verwoord : Je wordt meegezogen in hun vriendschap, maar ook in de vrijheid die ze ervaren als ze onderweg zijn op hun motor.

Rick Nieman gaat bijna ieder jaar met zijn vrienden per motor op weg naar Viareggio. Een heerlijk verhaal, leest geweldig weg, aldus Wilfred Genee. Rick kan goed vertellen over anderen, maar zijn eigen verhaal is ook zeer de moeite waard.

Op zaterdag 18 juli is er een ‘meet and greet’ bij Premium Apeldoorn, een uitgelezen kans om Rick Nieman persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen over zijn boek of over hem zelf.

Op de foto met Rick of je boek laten signeren, dat is allemaal mogelijk. Lenie en Carol Mulder van Premium heten jullie van harte welkom. Voor meer informatie kijk je op www.premiummotors.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws