Nieuws

Meer 2011 Honda nieuws

Naast de nieuwe Crossrunner en de CBR600F had Honda nog meer te melden. Nieuw voor komend jaar is eveneens de CBR250R, een sportieve 249 cc ééncilinder met kuipwerk dat qua uiterlijk een beetje het midden houdt tussen de Fireblade en de VFR1200F. Het blok is goed voor 25,4 pk, is voorzien van injectie en hangt in een Twin Spar frame. Daarnaast is de ze CBR, die komend jaar ook in Nederland wordt gevoerd, standaard voorzien van het Honda Combined ABS systeem.
Kleine updates zijn er voor de CB600F Hornet en CB1000R. Die laatste kreeg een dikker aluminium stuur en nieuwe driehoekige koplampen met een led-stadslicht. Het kontje werd wat korter en gestroomlijnder, meer als Honda’s MotoGP-racer. De Hornet heeft eveneens een slanker en ook wat hoger achterste en wordt ook leverbaar in nieuwe kleuren als parelmoer geel en parelmoer wit.
De SW-T600 is een uitbreiding van Honda’s gamma zware motorscooters. Hij is gebaseerd op de SW-T400, maar heeft een 582 cc tweecilinderblok met een vermogen van een stevige 51 pk. Onder het zadel veel praktische bergruimte en uiteraard heeft ook de SW-T600 een gecombineerd ABS remsysteem.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws