Nieuws

Meer 2008 BMW nieuws

Nu de eerste motornieuws-storm – na de Parijse motorbeurs – enigszins geluwd is, begint de motorwereld zich op te maken voor de tweede golf met nieuwe modellen, die we vanaf zes november, als de grote EICMA-motorshow in Milaan haar deuren opent, over ons heengestort krijgen.

Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ons nog veel te wachten staat, onder meer van BMW. Zoals de nieuwe F800GS, waarvan nu voor 99% zeker is dat hij komt. Daarnaast is er ook sprake van een naked F800R, maar naar alle waarschijnlijkheid wordt die pas in het voorjaar van 2008 voorgesteld. Wel schijnt BMW ook enkele detailaanpassingen aan hun absolute succesnummer, de R1200GS, door te gaan voeren voor 2008 en is er ook sprake van een nieuwe F650-serie, nadat de productie van de huidige serie ruim een maand geleden is gestopt en de duurdere G650-modellen blijkbaar niet als F650-opvolgers (als ‘instappers’ in het BMW-programma) gezien worden.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.