Nieuws

Meedoen met een echte off road

Altijd al een keer een KNMV off-road rit* willen rijden, maar is je wegmotor of motorscooter daar niet de geschikte motor voor? Of ben je het luie rijgedrag van je gereviseerde grasmaaier nu eindelijk eens zat?

Grijp nu je kans en beleef de Yamaha WR450F enduro motorfiets. Al het plezier van off-road rijden is voor jou. Wij nemen het schoonmaken en het onderhoud voor onze rekening. Het enige dat je hoeft te doen is een hele dag offroad blazen op een WR450F!

In samenwerking met Bikexperience (Yamaha-offroad dealer in Amsterdam), Yamaha Motor Nederland en MotoX, hebben we het voor elkaar gekregen dat je een hagelnieuwe WR450F kan proberen tijdens één van de vele off-road ritten die dit jaar zullen worden georganiseerd.

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?
Wil jij een Yamaha WR 450 F huren? Hij staat voor je klaar tijdens de offciële off-the-road ritten in Nederland. Je motor staat startklaar op het evenement en wordt daar door jou ook weer ingeleverd.
Bikexperience staat ’s ochtends vroeg met de gekeurde motoren klaar, vlak bij de inschrijving. Je meld je bij hen voor het keuringsbewijs en dan ga je naar de inschrijving. Met je inschrijvingsbewijs krijg je de motor mee. Zonder inschrijvingsbewijs, geen motor…

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Voor € 200,- per dag kun je de Yamaha WR 450 F huren. Je betaalt € 250,- euro borg. Het maximale eigen risico is € 750,- per schadegeval. Het huurbedrag is exclusief kleding, benzine, inschrijving bij de organisatie en eventuele benodigde (dag)licenties. Benzineverbruik en kleine schades worden verrekend met de borg. De borg wordt binnen 30 dagen na inleveren van de motor op je bankrekening teruggestort.

*WAT ZIJN OTR’s?
Off-the-road ritten (OTR’S) worden georganiseerd door verschillende motor- en crossclubs in samenwerking met de gemeente en boeren uit de omgeving. De meeste ritten vallen onder de KNMV, enkele zijn van de MON. Deze officiële OTR’s brengen veel gezelligheid en rijders van alle niveau’s samen. Je komt zelfs nog klassiekers tegen die meerijden.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Suzuki GSX-8R

Eerste test Suzuki GSX-8R

2 maart, 2024

Suzuki breidt haar afgelopen jaar geïntroduceerde paralleltwinplatform nu uit met een sportieve exponent? Met een ...
Kawasaki Promo Tour 2024

Kawasaki Promo Tour 2024

1 maart, 2024

Vrijblijvend proefrijden op je favoriete Kawasaki. Dit jaar trekt de Kawasaki Promo Tour weer door het land om jou ...
Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...

Overig nieuws