Nieuws

MDI breidt uit

MDI Motorcycle Equipment timmert al meer dan 35 jaar aan de weg en gaat klaarblijkelijk ook volgas 2023 in. Sinds 1 januari is de Gelderse motoraccessoire-specialist namelijk de officiële BeNeLux importeur van DNA High Performance Air Filters.

Transforming air into power’ is het credo van de Griekse luchtfilterfabrikant. Door gebruik van hightech materialen en een specifiek op de airbox van verschillende motorfietsen geoptimaliseerd design, wordt niet alleen een hogere, maar ook schonere luchtstroom gerealiseerd, wat niet alleen de prestaties, maar ook draai-eigenschappen van het blok ten goede komt.

De DNA filters zijn er voor ieder type en model motorfiets, variërend van dikke toerbuffels uit de Harley-Davidson stal tot de snelle Aprilia Tuono V4 1100. Recent is het assortiment nog uitgebreid met filters voor de Harley-Davidson Pan America, GasGas 700-modellen en nieuwe Yamaha MT10.

Ook goed om te weten, de filters zijn eenvoudig te reinigen en impregneren. Niet alleen levert het filter daarmee volgens de fabrikant altijd dezelfde prestaties, ook gaat hij gedurende de volledige levensduur van de motor mee. Kijk voor meer informatie op www.mdi-online.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws