Nieuws

Mash X-Ride 650 Trail met 21 inch voorwiel

Avontuur hoef je niet per se in het zadel van een dikke boxer, V4 of V-twin te beleven, bij Mash heiligen ze de gedachte dat het ook met een dikke eenpitter kan, die dan weer een fractie kost van zo’n dikke avonturier. Zie hier de nieuwe X-Ride 650 Trail 21”, inderdaad met een 21 inch voorwiel en een prijskaart van € 6.999,-.

De X-Ride 650 is er al een poosje, maar is er vanaf komende maand dus in deze nieuwe variant met een 21 inch voorwiel en een 18 inch achterwiel, beide uitgevoerd in een blinkend gouden kleurtje en voorzien van avontuurlijk genopt rubber.  

Net als voorheen stampt er een dikke 644cc-eenpitter in het vooronder, die goed is voor 40 pk vermogen. Nieuw is de zogeheten ‘Fast Ace’-voorvork met stelmogelijkheden voor in- en uitgaande demping. Verder is de X-Ride, die afkomstig is van een Franse tekentafel maar in China wordt geproduceerd, voorzien een nieuwe aluminium swingarm met linksysteem, een nieuw uitlaatsysteem en een eveneens nieuw voorspatbord. Het handige bagagerekje achterop is standaard en dat geldt ook voor de USB-aansluiting. 

Benieuwd naar de voorgaande X-Ride 650? Lees hier de test!  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws