Nieuws

Make-over voor MotoZoom Utrecht

De winkel van MotoZoom Utrecht, aan de Savannahweg 43, heeft een grote make-over gekregen. Naast de indeling is ook het assortiment onder handen genomen. Zo zijn er nu meer dan 2.000 helmen, verschillende motorairbags en casual/custom-lounge te vinden.

Om ruimte te maken voor deze veranderingen is onder meer de werkplaats verplaatst. Daar waar eerst gesleuteld werd, is nu namelijk een lounge te vinden met casual motorkleding die vooral gericht is op de café/chopper/custom-rijder. Bij de motorairbag-afdeling heeft MotoZoom ervoor gekozen de verschillende vesten en jassen zowel in passieve als actieve stand tentoon te stellen. Hierdoor is goed te zien wat de verschillen zijn tussen de diverse draagbare airbags.

motozoom utrecht make over helmenhemel motorairbags 3

De oude sleutelplek heeft plaatsgemaakt voor een lounge.

Op de bovenste verdieping heeft MotoZoom de zogenoemde ‘helmenhemel’ ingericht. Hier hangen meer dan 2.000 verschillende helmen, waaronder de AGV Pista GP R Rossi 20 years, maar ook het complete 2018-assortiment van Bell, Biltwell, Scorpion en Caberg.

Ook online heeft MotoZoom enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn er verschillende nieuwe motoronderdelen van Roland Sands Design en Biltwell aan het assortiment toegevoegd.

Benieuwd naar de vernieuwde winkel? Kijk dan hier voor meer informatie en de openingstijden van MotoZoom Utrecht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws