Nieuws

Make-over voor MotoZoom Utrecht

De winkel van MotoZoom Utrecht, aan de Savannahweg 43, heeft een grote make-over gekregen. Naast de indeling is ook het assortiment onder handen genomen. Zo zijn er nu meer dan 2.000 helmen, verschillende motorairbags en casual/custom-lounge te vinden.

Om ruimte te maken voor deze veranderingen is onder meer de werkplaats verplaatst. Daar waar eerst gesleuteld werd, is nu namelijk een lounge te vinden met casual motorkleding die vooral gericht is op de café/chopper/custom-rijder. Bij de motorairbag-afdeling heeft MotoZoom ervoor gekozen de verschillende vesten en jassen zowel in passieve als actieve stand tentoon te stellen. Hierdoor is goed te zien wat de verschillen zijn tussen de diverse draagbare airbags.

De oude sleutelplek heeft plaatsgemaakt voor een lounge.

Op de bovenste verdieping heeft MotoZoom de zogenoemde ‘helmenhemel’ ingericht. Hier hangen meer dan 2.000 verschillende helmen, waaronder de AGV Pista GP R Rossi 20 years, maar ook het complete 2018-assortiment van Bell, Biltwell, Scorpion en Caberg.

Ook online heeft MotoZoom enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn er verschillende nieuwe motoronderdelen van Roland Sands Design en Biltwell aan het assortiment toegevoegd.

Benieuwd naar de vernieuwde winkel? Kijk dan hier voor meer informatie en de openingstijden van MotoZoom Utrecht.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.