Nieuws

Mail & Win: Yamaha WSB Cap

Een echelonnetje lager dan de MotoGP, maar zeker zo spectaculair. Dat bleek ook onlangs weer in Assen, toen het World Superbike circus in Assen neerstreek en het publiek twee immens enerverende races voorschotelde. En sinds dit jaar is Yamaha dankzij het Pata Yamaha Official World SBK Team weer vertegenwoordigd met een fabrieksteam, met Alex Lowes en 2014 WK Superbike-wereldkampioen Sylvain Guintoli als rijdersduo. Net als bij alle andere motorsportdisciplines waarin heeft de Japanse firma ook van haar WK Superbike-team een officiële merchandise-lijn, met daarin onder meer een hoody, polo, sportief overhemd met korte mouwen, fleecevest en legio andere kledingstukken voor hem, haar en de kids.
Natuurlijk ontbreekt ook een WSB cap (€ 20,00) niet aan de collectie, en laten wij van Yamaha Motor Nederland er daar nu net vier van mogen weggeven aan onze lezers. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 18 mei aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Yamaha WSB Cap) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij de vier winnaars, die de cap persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de drie winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 7-2016 met als inzet een S100 kettingonderhoudsset ter waarde van € 34,75:
– Steven Geluk uit Leidschendam
– Kees Leurs uit Huizen
– Reinier Eikenaar uit Kampen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws