Nieuws

Mail & Win: Yamaha Factory Racing Postman Bag

Een trendy, praktische schoudertas voor het meenemen van paperassen en ander en kleinoden, je ziet ze ontzettend veel in het huidige straatbeeld. Ook Yamaha heeft er in haar collectie, meer specifiek in haar Factory Racing-lijn. Die Postman Bag is uiteraard uitgevoerd in het bekende Yamaha Racing Blue en voorzien van het officiële Factory Racing-logo. De tas is voorzien van één groot hoofdcompartiment, dat ruimte biedt aan onder meer een 17 inch laptop, met nog een extra vak voor bijvoorbeeld smartphone of portemonnee. Middels een klittenbandsluiting kan de tas snel worden afgesloten.
Een mooie, hippe, maar bovenal zeer praktische tas, die te koop is bij de officiële Yamaha-dealer voor € 20,00. Van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nl) mogen we echter ook vijf exemplaren weggeven aan onze lezers. En wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan voor woensdag 22 april aanstaande een mail met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl, o.v.v. Yamaha Factory Racing schoudertas. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de Postman Bag t.z.t. persoonlijk thuis gestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee paddock passepartouts voor het WK Superbike in Assen:
– Coen Reichert uit Blerick
– Henk Baetsen uit Veulen
– Koos Bakker uit Oosterhout (Gld)
– David Polderman uit Vlissingen
– Ton Aarsman uit Almere

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws