Nieuws

Mail & win: XPD X-Sense OutDry laarzen

Functioneel, comfortabel, veilig maar ook stijlvol; een beetje moderne toerlaars is niet voor één gat te vangen. Dat hebben ze bij XPD prima begrepen, getuige deze nieuwe X-Sense Outdry laarzen van een leer/textiel-mix. Dankzij het gelamineerde OutDry membraan is de laars wind- en waterdicht, maar tegelijkertijd ook ademend. Verder is de CE-gecertificeerde X-Sense voorzien van een hoogwaardige YKK ritssluiting, ergonomisch voetbed en comfortabele binnenvoering. Verstevigingen bij tenen, hiel en hak, evenals de robuuste anti-slip zool voorzien daarnaast in een stuk veiligheid.

Een echte allrounder op laarsgebied kortom, beschikbaar in de maten 36 tot en met 48 tegen een verkoopprijs van € 199,90. Ze kunnen echter binnenkort ook in je motorkledingkast staan voor héél wat minder. Van XPD-importeur Batavi Trading mogen wij namelijk een MotoPlus-lezer blij maken met een paar. Wil je hierop kans maken? Stuur dan vóór vrijdag 11 juni een e-mail met je adresgegevens en schoenmaat naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. XPD X-Sense). Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar. Kijk voor meer informatie over de XPD X-Sense op www.xpd-boots.com 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.