Nieuws

Mail & Win: WK Superbike Assen-kaarten

Van 15 tot en met 17 april aanstaande strijkt het WK Superbike neer op de Drentse hei voor de vierde ronde van het 2016-seizoen. Een thuiswedstrijd voor Michael van der Mark, die afgelopen jaar op het TT Circuit geschiedenis schreef door als eerste Nederlander ooit op het WK Superbike-podium te eindigen, tot twee keer toe reed Van der Mark naar een derde plaats. En tijdens de eerste wedstrijd van dit jaar op Phillip Island legde de 23-jarige Rotterdamse coureur die lat weer een stukje hoger door de tweede wedstrijd als tweede te eindigen (na een derde plaats in de eerste race). Alle ingrediënten lijken dus aanwezig voor wederom een stunt: pakt Van der Mark in Assen wellicht z’n eerste overwinning?
Het belooft dus een uiterst spectaculair weekend te worden, overigens wel volgens een iets andere opzet dan voorheen. Op zaterdag namelijk al wordt de eerste van twee Superbike-races verreden. Een zaterdagticket kost € 21,00, een zondagticket, wanneer naast de tweede superbike–race onder meer ook de WK Supersport-wedstrijd op het programma staat, € 49,00. Deze geeft ook op zaterdag recht op toegang trouwens. Bovendien is dat ticket inclusief toegang tot de paddock en pitwalk en maak je bovendien kans op uitloting voor de podium ceremonie en/of pitwall experience. En laten wij nu vijf keer twee zondagtickets van het TT Circuit mogen weggeven! Het enige wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 6 april aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. WK Superbike 2016) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de kaarten persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 4-2016 met als inzet de FOBO Bike bandenspanningscontrole:
Marieke Posma uit Groningen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws