Nieuws

Mail & Win: Turbospoke

Iedereen, maar dan ook echt ie-der-één deed het vroeger: met een speelkaart tussen de spaken van je fietswiel een motor imiteren. Een soort van Soundmixshow, maar dan wel leuk, zeg maar. Gelukkig is er zoiets als evolutie: vandaag de dag hoeven de kids geen beroep meer te doen op de speelkaarten van pa en ma (klaverjast toch een stuk minder spannend zonder troefkaart), maar is er deze Turbospoke Racing voor ze. Zelfde principe in feite, middels een dunne kunststof ‘motorkaart’ wordt een echt motorgeluid gesimuleerd, dat door de dikke demper prettig wordt versterkt. Het systeem (geschikt voor fietsen met een wieldiameter tot 16 inch) wordt geleverd met drie verschillende kaarten, waarmee in totaal zes verschillende geluiden kunnen worden gecreëerd. De volumineuze demper wat veel van het goede? Dan is er ook een Turbospoke Mini, zelfde verhaal maar dan zonder de akoestiek verhogende toeter. Kunnen de buren vast waarderen!
Deze bijzonder leuke gadget ligt in de winkel voor respectievelijk € 4,99 (Turbospoke Mini) en € 14,99 Turbospoke Racing (www.turbospoke.nl). Maar goed nieuws, van importeur Van der Meulen (www.vandermeulen.com) mogen we namelijk drie Turbospoke Racings weggeven. Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan voor woensdag 6 mei aanstaande een mail met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl, o.v.v. Turbospoke Racing. Uit alle inzenders trekken wij drie winnaars, die de prijs t.z.t. persoonlijk thuis gestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Yamaha Factory Racing Postman’s Bag (€20,00):
– J.B.H. Assen uit Venray
– Jordi Stevens uit Hoogerheide
– Iwan van Hal uit Oss
– Dick Kooij uit Venl0
– Marc Krabben uit Arnhem

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...
Super Hooligan met Indian-roots

Super Hooligan met Indian-roots

24 februari, 2024

Laat Roland Sands los op een motorfiets en negen van de tien keer komt er een enorm gaaf ding uit. Indian liet de ...

Overig nieuws