Nieuws

Mail & Win: TomTom Rider 450

Niet de bestemming is het doel, maar de reis zelf! Zeker voor motorrijders de waarheid als een koe, dan is het echter wel zo prettig dat die reis over de meest fraaie, uitdagende wegen loopt. De TomTom Rider 450, waarmee je uiteraard ook gewoon van a naar b kunt navigeren, heeft daarvoor niet alleen standaard 140 routes (met motorvriendelijke POI’s) paraat, inclusief enkele van MotoPlus, maar biedt ook de mogelijkheid om er zelf eentje op het toestel in elkaar te draaien. Lengte, richting, hoeveelheid bochten, hoogteverschil, al deze variabelen zijn dankzij een intuïtieve bediening van het capacitieve touchscreen in een handomdraai ingegeven, waarna er in no-time een op maat gemaakte route tevoorschijn wordt getoverd. Het delen van routes is dankzij bluetooth en de geïntegreerde MyDrive cloud-functie een eitje, en verder is de Rider 450 standaard onder meer uitgerust met TomTom Traffic (actueel verkeersnieuws) en waarschuwt het navigatiesysteem bij filevorming en bekende ongevalslocaties (zogenaamde blackspots), bijvoorbeeld een extreem scherpe of knijpende bocht.
De mooiste wegen van Europa binnen handbereik dus. De TomTom Rider 450 ligt in de winkel voor € 399,00, maar verheugend, van TomTom Nederland (www.tomtom.nl) mogen we er eentje weggeven aan onze lezers. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur voor 28 februari een mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. TomTom Rider 450) naar prijsvraag@motoplus.nl, uit alle inzenders trekken wij vervolgens een winnaar.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 1-2018 met als inzet twee toegangsbewijzen voor de Motorbeurs Utrecht:
– Wap Wijnstekers uit Hedel
– Berend de Jonge uit Best
– Thomas van der Wielen uit Breda
– Robert van der Veldt uit Haarlem
– Marry van der Stel uit Dordrecht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws